Januar 2016

Efter en hård januar med øvning på 7 discipliner som skulle fremlægges over 3 dage blev jeg endelig musiklærer!!! Her står vi så, de nyudklækkede musiklærere, og ved siden af mig står en dygtig klassemerat som hjalp os med sang og spil og som selv skal til musikeksamen til sommer.

Den 4. Oktober, 2015

Sidste år skrev jeg til Røde Kors Hovedstaden for at høre om de var interesseret i at starte en modeblog hvor der kunne gøres opmærksom på Røde Kors butikkernes tøj. Efter en del møder om konceptet og interviews med  fremtidige bloggere til bloggen blev www.rodekors-modeblog.dk officiel i august i år. I sidste uge var vi ‘Ugens Klik’ i Alt for Damerne og i dag, søndag, er der en fin artikel om bloggen på bagsiden af Kultur i Politiken. Jeg har en særlig følelse af glæde og stolthed over at bloggen er blevet en realitet! 5 bloggere, en blog, en facebookside og en side på Instagram!

foto-38

www.rodekors-modeblog.dk

foto

 

Sommeren 2015

Et 5 ugers praktikophold i Singapore på Anderson Secondary School. Sikke en fantastisk og lærerig oplevelse!

foto

August 2014

Efter en 6 timers lang og sej skriftlig engelsk eksamen den ene uge og en mundtlig teoretisk eksamen den næste uge blev jeg endelig nyuddannet engelsklærer:)!

Lærer

April 2014

Min klaver lærer her i Kecskemet, Ungarn inviterede mig med til en musik konkurrence, da hun fandt ud af at jeg også er professionel sanger. Jeg blev bedt om at øve på Claude Debussys Beau Soir, som er en af de smukkeste sange jeg nogen sinde har hørt og sunget! Musik konkurrencen havde tre kategorier: folkemusik, instrumental musik og sang. Jeg fik en første præmie i sang kategorien 🙂

Winner

April 2014

Så er jeg hjemme på påskeferie og ser denne reklame ved bussen 🙂 TV reklamen og billederne blev produceret tilbage i 2012. Vi ser begge gravide ud, men ingen af os er det.

photo

Ferbruar – Maj 2014

Jeg tog afsted til Kecskemet, Ungarn på studieophold via Erasmus programmet for at studere engelsk, musik samt praktik ophold på en lokal skole. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Februar 2014

Det er altid sjovt at lege! Især med skønne, dygtige og kreative mennesker!

Fotograf, Sarko Ivetik, min veninde Iben Miller – læge, instruktør og skuespiller,  og jeg havde en aften i Film Noir stemning på Hotel Opera! Her er nogle billeder fra vores fotoshoot:

Film Noir 1

 

Film Noir

Januar 2014

Da jeg for nylig var til tandlægen opdagede jeg den nye brochure for Danmark Sygeforsikring, hvor jeg er på forsiden. Jeg ser dejlig gravid ud. Hvad en pude dog kan gøre… Glæder mig til at se TV reklamen, som er ret så morsom:)

AdobePhotoshopExpress_2014_01_20_12-22-41

 

December 2013

  • Jeg var i studiet med min trio, Frøken P’s Trio, for at optage vores demo. Skønt endelig at få den på plads! Tak Erik, Kell og Uffe!!! Ind til videre har vi et par redigerede numre som ligger under Underholdning Frøken P´s trio siden. Resten kommer snart:)!
  • Nej hvor morsomt at optage en lille intern reklame for PET og så til min store overrakselse at stå over for Anders Böje, en gammel familie ven!

November 2013

Så var der præmiere på Iben Millers første kortfilm med David Garmark, Casper Sloth og jeg i hovedrollerne. Verdens korteste chick flick:)!!! Se mere på Iben Millers hjemmeside:

www.millercreative.dk


lovebitescoverny-kopi