Video

CV

Anbefalinger

Teater “I de tre år og fire produktioner, hvor jeg har arbejdet med Jane, har hun demonstreret den højeste professionalisme i at tage instruktion, grave dybt ind i mulighederne for en rolle, og gøre alt i sin magt for at levere følelsesmæssigt sandfærdige forestillinger. Janes præstation som Antigone i New York premieren på The Burial at Theben (en nyfortolkning af Sofokles ‘Antigone af digteren Seamus Heaney) var storslået for hendes stærke fysiske tilstedeværelse og følelsesmæssige umiddelbarhed, men ikke mere så end da hun spillede Maid i Euripides’ Alcestis. Derudover er hun en meget dygtig sanger, og hendes evne til at lære udfordrende musik hurtigt har været uvurderlig i miljøer, hvor minimal tid har været tilgængelig.”

– J. Scott Reynolds, Artistic Director, Handcart Ensemble, New York City.

Musical “Jane Pejtersen er den slags sjældne kunstner der både er ægte skuespiller og sanger. Mange mennesker er blevet velsignet med en stærk stemme eller med skuespillertalent, men Jane kan virkelig kombinere begge og leverer en helstøbt præstation. Jane formår at ramme essensen af en sang og fortolker melodi og tekst som en sangskriver har tiltænk det og som publikum fortjener.”

– Douglas J. Cohen, Sang coach/musical komponist

Voice Over

“Jane er meget professionel, velforberedt og præcis. En fornøjelse af at samarbejde med.”

– Kanya Natasja Rørbech, Producer, Spoiled Productions

“Jane is the rare voice talent who speaks two languages, English and Danish, flawlessly without any trace of accent. She is an experienced actress with an excellent command and control of her voice. She takes direction well and is a very good reader. Jane is reliable, very focused and meticulous about her work”.

-Erick Derkatsch, President of Internation, Inc.NY.