• Slider Image

Undervisning – Skuespilteknik

Jeg tilbyder privatundervisning i skuespil. Vi arbejder med udgangspunkt i tekst og skuespilteknikken Method acting. Skuespiltræningen er altid tilpasset dit nivaeu
Jeg er uddannet på The Lee Strasberg Theatre & Film Institute i New York. Derudover har jeg mange års praktisk erfaring med skuespil både på teaterscenen, på film og i reklamer (se CV).
Jeg har blandt andet undervist ungdomsholdene på Strasberg.

“Som jeg tideligere skrev, fik jeg i februar optrådt med jernbyrd monologen, hvilken jeg fik meget ros for, både fra lærere, elever og udefrakommende og det kan jeg jo takke dig for. Undervisningen derovre var rigtig god, men jeg ved også, at jeg ikke havde turdet at gøre noget af det jeg har gjort, eller vidst hvordan jeg skulle gå til det, hvis ikke jeg havde fået undervisning hos dig forinden, og hvis du ikke havde givet mig det selvtillidsboost omkring skuespil, som jeg føler du gav mig den sidste time vi havde sammen- så mange tak for det.”

– Alma, Elev.

“Jeg oplever at Jane i sin undervisning ret hurtigt opfanger hvor man står mht. niveau, og dermed kan udfordre én, så man hver gang lærer noget nyt. Jeg er aldrig gået fra en lektion uden at være blevet klogere på enten mit skuespil eller på mig selv som person.”

– Martin,  Elev.

Forberedelse til optagelsesprøve/audition/casting

Søger du optagelse på en dansk- eller engelsksproget teaterskole? Eller, har du en forestående audition?
Vi arbejder målrettet for at du leverer den bedste præsentation til dine prøver/din audition.
Blandt andet ved hjælp af:

  • Professionel vejledning
  • Tekstarbejde
  • Skuespilteknik (Method acting m.m.)
  • Evt. sprogligt fokus


Method Acting

Ønsker du at dygtiggøre dig i Lee Strasbergs verdensanerkendte teknikker?
Vi arbejder ud fra dit niveau hvad enten du ønsker at:

  • Lære method acting fra bunden
  • Vedligeholde/forbedre din teknik.