Undervisning – skuespilteknik

Jeg tilbyder privatundervisning i skuespil. Vi arbejder med udgangspunkt i tekst og skuespilteknikken Method acting. Skuespiltræningen er altid tilpasset dit nivaeu.
Jeg er uddannet på The Lee Strasberg Theatre & Film Institute i New York. Derudover har jeg mange års praktisk erfaring med skuespil både på teaterscenen, på film og i reklamer (se CV).
Jeg har blandt andet undervist flere ungdomshold på Strasberg i NYC.

Hvor?
Undervisningen foregår i København

Priser
Skriv eller ring og hør nærmere om de forskellige priser

Klippekort
Du kan købe et klippekort med tre undervisningsklip. De skal dog bruges inden for 6 mdr. fra første undervisning.

Udblivelsespolitik
Du skal sms’e eller ringe til mig hvis du er nødt til at aflyse. Det skal ske senest 24 timer inden din undervisningtid ellers koster din udblivelse denne lektion.

Forberedelse til optagelsesprøve/audition/casting
Søger du optagelse på en dansk- eller engelsksproget teaterskole? Eller, har du en forestående audition?
Vi arbejder målrettet for at du leverer den bedste præsentation til dine prøver/din audition.
Blandt andet ved hjælp af:
– Professionel vejledning
– Tekstarbejde
– Skuespilteknik (Method Acting m.v)
– Evt. sprogligt fokus

Method Acting
Ønsker du at dygtiggøre dig i Lee Strasbergs verdensanerkendte teknikker?
Vi arbejder ud fra dit niveau hvad enten du ønsker at:

– Lære Method Acting fra bunden
– Vedligeholde/forbedre din teknik

“Som jeg tidligere skrev, fik jeg i februar optrådt med jernbyrd monologen, hvilken jeg fik meget ros for, både fra lærere, elever og udefrakommende og det kan jeg jo takke dig for. Undervisningen derovre var rigtig god, men jeg ved også, at jeg ikke havde turdet at gøre noget af det jeg har gjort, eller vidst hvordan jeg skulle gå til det, hvis ikke jeg havde fået undervisning hos dig forinden, og hvis du ikke havde givet mig det selvtillidsboost omkring skuespil, som jeg føler du gav mig den sidste time vi havde sammen- så mange tak for det.”
– Alma, Elev.

“Jeg oplever at Jane i sin undervisning ret hurtigt opfanger hvor man står mht. niveau, og dermed kan udfordre én, så man hver gang lærer noget nyt. Jeg er aldrig gået fra en lektion uden at være blevet klogere på enten mit skuespil eller på mig selv som person.”
– Martin, Elev.

“Lucca var til casting i går og det gik rigtig fint. Casteren kom ud og sagde hun var meget dygtig og talentfuld, så tusind tak for at du tog dig tid til at undervise. Det betyder rigtig meget for Lucca, – hun føler sig godt forberedt.“
– Pernille (Mor til Lucca).

“Jeg får hver gang noget ud af Jane`s undervisning. Hun forstår virkelig at finde ens niveau og derefter udfordre en til at blive endnu bedre. Hun fik i hvert fald åbnet mine øjne op for hvor mange forskellige muligheder der findes i skuespillerverden. Hvis du synes at sådan noget som skuespil er spændende, så gør dig selv en kæmpe tjeneste og få din et tid hos Jane!”
– Christian, Elev.
 

Jeg faldt tilfældigt og Jane Pejtersens hjemmeside, da jeg søgte hjælp til at udvide mine skuespilfærdigheder på nettet og må sige ikke på noget tidspunkt at have fortrudt det.

På trods af, at jeg bor i Aarhus, og Jane i København, gav det på en eller anden måde rigtig meget mening, at det skulle være Jane, der skulle hjælpe mig videre kva hendes store erfarenhed og lange karriere i branchen både i udlandet og her hjemme.
Jeg startede uden den store erfaring, og Jane var rigtig dygtig til lynhurtigt at læse, hvor jeg var i mit liv, hvad jeg kunne rent skills-mæssigt men også hvilken type skuespiller, jeg er. Hun hjalp mig hurtigt med at indse, hvilke styrker jeg har, og gav mig for alvor et skub i den rigtige retning.
At arbejde med Jane er en kæmpe fornøjelse. Hun er meget professionel og trækker på mange faglige færdigheder, som hun selv har erhvervet sig gennem hendes karriere. Det står soleklart, hvor passioneret hun er i sine elever og deres drømme.
Hun var nærværende og følelsesmæssigt involveret i de lektioner vi havde sammen, og hun fangede mig virkelig dér, hvor jeg var.
En ting jeg især var glad for, var hendes måde at anskue Method-acting begrebet på. Hun fortalte om mange forskellige teorier og måder at undervise i det på, hvortil hun forklarede, hvorfor hun gjorde præcis, som hun gjorde på en måde, så det gav mening.

Jeg føler i den grad, at jeg fik alt det ud af de lektioner, vi havde sammen, som jeg drømte om, og jeg kan i aller højeste grad anbefale hende til alle, der søger hjælp til deres skuepil. Om du er erfaren eller helt ny i feltet spiller ingen roller, for Jane fanger dig lige præcis dér, hvor du er.
– Nikolaj, Elev.